Képkeretek

A képeim általában a megrendelőlapon ill. az árlistán is jelölt 3 kivitelben készülnek el:

  • selyemfényű fotópapírra nyomtatva és fotókerettel keretezve,
  • művészvászonra nyomtatva és vakrámára feszítve,
  • vagy selyemfényű fotópapírra nyomtva, tekercsben szállítva.

A letisztult, modern formavilágú fotókereten túl további kiváló minőségű fa képkeretekkel is dolgozom, melyek minden esetben akasztóval vannak ellátva és a kép előtt viztiszta akril lemez van. 

Fotókeret

Alapesetben a mozaikképeket ezzel a letisztult formavilágú, 2 cm széles kerettel szállítom, dió színben. Amennyiben más színt vagy típust szeretne, írja meg elképzelését, és mintafotókat küldök az elérhető lehetőségekről árral megjelölve. Lehetőség van vastagabb vagy épp klasszikus, aranyozott keretlécek rendelésére is, de akár fém keretek is kérhetők.
A képet víztiszta akrill lemez védi a külső hatásoktól.

 

Az alábbi keretminták ízelítőül szolgálnak, ezeken kívül más típusok is beszerezhetőek. Írja meg elképzelését, és felkutatom az ahhoz legjobban passzoló megoldást.

Stílus keretcsalád

Stílusos keretek modern, a mozaikképhez alkalmazkodó profillal, a legkülönbözőbb színválasztékban.

MKS26-os, 26 mm-es antikolt keretek: fehér, barna, fekete (kérésre a választott keretből színmintát küldök emailben)

Mozaikkép stílus keret

MKS28, 28 mm-es keretek: bordó, dió, erdei fenyő, ezüst, fehér kőris, fekete, kék nyír, narancs, öregcseresznye, világos bükk, wenge, zöld nyír (kérésre a választott keretből színmintát küldök emailben)

Mozaikkép stílus keret

MKS35, 35 mm-es keretek: bordó, dió, erdei fenyő, ezüst, fehér kőris, fekete, öregcseresznye, wenge (kérésre a választott keretből színmintát küldök emailben)

Mozaikkép stílus keret

 

Exkluzív keretcsalád

Igényes keretválaszték mind formában, mind színben, minőségi alapanyagokból.

MKE35, 35 mm-es keret, klasszikus forma és textúra barna színben, illetve barna színben arany kontúrral.

Mozaikkép exkluzív keretMozaikkép exkluzív keret

MKE38, 38 mm-es keretek, elegánsan ívelt formavilággal: fekete, dió, barna, tölgy, antik fehér, antik ezüst, burgundi.

Mozaikkép exkluzív keretMozaikkép exkluzív keret

 

MKE40, 40 mm-es keret, modern, lekerekített élű szögletes profilú fa képkeret. Színek: barna, bordó, fehér, fekete, kék, natúr, sötétbarna (kérésre a választott keretből színmintát küldök emailben).

Mozaikkép exkluzív keret

MKE44, 44 mm-es keret, klasszikus forma, arany szegéllyel.

Mozaikkép exkluzív keret

 

Vakráma

A művészvászon nyomatok esetében kedvelt megoldás a vászon vakrámára - egy kemányfából készült keretre - való feszítése. Ekkor a kép tartalma továbbfut a keret oldalára, majd a keret hátuljára, ahol tűzéssel van odaerősítve. A mozaikkép grafikája lehet úgy szerkesztve, hogy a keret szélén is mozaik elemek jelenjenek meg, de lehet úgy is, hogy egy homogén szín. A keret hátul akasztóval és filc védő tappancsokkal van ellátva. 50x70-es méretig a keret mélysége 2 cm, a fölött 4, de ezektől természetesen kérésre el lehet térni.

Mozaikkép vakrámaMozaikkép vakráma

 

Galéria keret

Ez a keretezési mód hasonló a vakrámázáshoz, csak ezt a művészpapírnál alkalmazom. A végtermék itt is dobozszerű, letisztult, modern, nincs hagyományos kerete. A mozaikkép a keret széléig tart, a keret oldala pedig egy homogén, az alkotáshoz illő színnel van körbeszegve. 50x70-es méretig a keret mélysége 2 cm, a fölött 4, de ezektől természetesen kérésre el lehet térni. A keretléc itt is keményfából készült, a nyomat a kerethez való rögzítés előtt HPVC lemezre van kasírozva. A keret hátul akasztóval és filc védő tappancsokkal van ellátva.

Mozaikkép galériakeretMozaikkép galériakeret

 

* A vakrámás, galériakeretes képekhez az alapanyagok ellátása folyamatos. A hagyományos keretléceket külső beszállítóktól szerzem be, ezért időszakosan előfordulhat, hogy valamelyikből hiány lép föl. Ha ez az eset előfordulna, azt rendeléskor jelezni fogom, kérem szíves megértését!