Képek karácsonyra 2023

Megrendelési határidők, előrendelés - 2023.

Karácsonyi megrendelések utolsó leadási határideje: 2023. december 15., 17:00.  Elviekben ezután is lehetséges, hogy el tudom Önnek készíteni a képet, de 15-e után hívjon a lehetőségek egyeztetése végett!

Szállítás határidő

Az elmúlt évek tapasztalatából kiindulva a szállítási határidők megnyúlnak a karácsony közeledtével, mind a posta, mind a futárszolgálatok késni szoktak. Az év közbeni 1 napos szállítási idő 2-3 napos is lehet. Utolsó biztonságos feladási nap december 18., ekkor még biztosan meg fog érkezni a kép Önhöz karácsony előtt.

Keretezési lehetőségek

Sajnos év végén a keretek beszerzése is több időbe telik, olykor bizonyos típusokból teljesen kifogynak a készletek. Épp ezért az egyedi keretezéssel készült képeket érdemes időben megrendelni.
Jobb a helyzet a vászonképeknél, az ezekhez szükséges vakráma több mint valószínű, hogy rendelkezésre fog állni.

Díszcsomagolás

Amennyiben kéri, a képet karácsonyi hangulatú csomagolásban szállítjuk le Önnek, ennek részleteiről érdeklődjön személyesen. Kiemelt ajánlatomat itt tekintheti meg: Karácsonyi SZUPER emlékcsomag.

Lehetőségek a mozaikképen túl

Nem csak mozaikképet készítek, hanem egyéb grafikai lehetőségekkel is szívesen segítek. Tekintse meg a mintaképeim a honlapomon.