Exkluzív mozaikkép az Ön fotóiból!

Ajándékozzon több száz emléket egy montázsban!

Ha valami személyes ajándékon töri a fejét, a mozaikkép (más néven fotómozaik) ideális megoldás. Az alábbi rövid videó megmutatja Önnek, mi is ez pontosan.

Az Ön képe egyedi grafikai megoldásokkal fog elkészülni

Az Ön mozaikját úgy készítem el, hogy egy maradandó alkotás kerüljön majd szobája falára, ne csak egy számítógépes termék.

Falra akasztható kivitelben 23.500 Ft-tól

A képek művésznyomtatóval lesznek kinyomtatva, kiváló minőségben, több évtizedes színtartóssággal. Alapanyagok:

  • selyemfényű fotópapír
  • Watercolour matt művészpapír
  • matt és szatén művészvászon

A képeket keretezve szállítom, az egyszerűbb fotókerettől az exkluzív antikolt óarany keretig széles választékot tudok rendelkezésre bocsájtani. A vászonképeket vakrámára feszítve kínálom, igény szerint plusz árnyékkerettel.

A nagyításhoz kattintson a képekre.

 

Kérdése van? Hívjon most!

Mindennap 8:00-17:30 között személyes tanácsadással várom Önt!

 


A megrendelés menete


1. Válassza ki a főképet
, azt a fotót, amelyet szeretné, ha a kis képek mozaikként kiraknának. Választhat nyugodtan többet is, segítek dönteni, melyik lenne a legideálisabb a mozaikkészítés szempontjából.

2. Gyűjtse össze a háttérképeket, minimum százat, de ha lehet, még többet, akár 4-500, jellegében, tartalmában különböző fotót.

3. Indítsa el a megrendelést az alábbi adatlap kitöltésével, vagy akár egy közvetlen email segítségével. Válassza ki a méretet, majd hogy mire legyen a kép nyomtatva (fotópapír, festővászon, művészpapír), és hogy kell-e a képet keretezni. Az általam forgalmazott keretekről bővebb információt ide kattintva talál, de nyugodtan hívhat telefonon is, szívesen segítek.

4. A rendelést visszaigazoló emailben - amennyiben igényelt - elküldöm Önnek a tárhely linkjét. Ha egyedi kivitelt kért, vagy kedvezményre jogosult, tájékoztatom a pontos árról, amely minden költséget tartalmazni fog (szerkesztés, nyomtatás, keretezés, szállítás).

5. Töltse fel a képeket az interneten keresztül, vagy juttassa el hozzám azokat postai úton, pl. egy pendrive-ra másolva. Vállalom továbbá a papírképek szkennelését is, ezeket majd a rendeléssel együtt küldöm vissza.

6. Pár napon belül elküldöm Önnek a tervezetet, s visszajelzései alapján elvégzem a kért módosításokat. A tervezési fázisban Önnek nem kell fizetnie!

7. A jóváhagyás után indíthatja el a kép díjának előreutalását, de amennyiben igényli, kérhet utánvétes szállítást is.

8. Ezután elvégzem a nyomtatást a kívánt anyagra, s ha kért keretet, bekeretezem a mozaikképet, vagy ha vászonról van szó, keretre feszítem.

9. A kész mozaikot futárszolgálattal 1 napos határidővel szállítom. A teljes kivitelezés általában 5 munkanapot vesz igénybe.
 

RENDELJE MEG MOST MOZAIKJÁT!

 

Keretezett mozaikképek a legkülönbözőbb alkalomra

 

MONTÁZST, BETŰKÉPET... KÉREK


Mozaik esettanulmányok

Látogassa meg blogomat, ahol konkrét példákon keresztül mutatom be egy-egy alkotás elkészültét.

Mozaikkép madártávlatból
Egy 200x100 cm-es, vászonra nyomtatott, vakrámára feszített mozaikkép elkészítésének története.

Egy esküvő pillanatai egy képben
Egy utóajándék története, mozaikkép a szertartáson és a lakodalomban készült fotók felhasználásával.

Fotómozaik nem csak fotóból
Egy bejegyzés arról, hogy egy mozaikkép nem csak fotóból, hanem logókból, vagy feliratokból, számokból is készíthető.

Méh, méz, mozaikkép
Egy mozaikkép készítése egy méhész számára, a képválogatástól kezdve, a főkép kiválasztásán és retusálásán át a keretezésig.

Mozaikképet a falra! Szó szerint.
Fotómozaik nem csak képként, hanem falra ragasztható tapétaként is készíthető, akár több méteres méretben is.

Fotómozaik: fotókból mozaik
Ebben a bejegyzésben írok ahagyományos fotómozaikkészítés hátrányairól, a főkép retusálásának szükségességéről.

Hogyan készül egy mozaikkép ajándékba?
Általános cikk a fotómozaikkészítésről

 

Pár darab mintaképeim közül

A nagyításhoz kattintson a képekre. További példákat itt talál.

 

RENDELJE MEG MOST MOZAIKJÁT!

 

Fotómontázs, kollázs, szöveges képek

Bár e honlapon a mozaikkép készítéssel foglalkozom, de természetesen más grafikai megoldások elkészítésében is szívesen segítek. Pár példa erre, a nagyításhoz kattintson a képekre:

  • Fotómontázsok: Az Ön két-három fényképéből lehet egy alkotást készíteni, akár az Ön saját ötletét megvalósítva, akár a már meglévő mintákba szerkesztve ezeket a fotókat.
  • Kollázsok: Ha pár tucat fotója van, és ezeket szeretné viszont látni egy alkotásban, akár 'csak úgy' rendszertelenül elhelyezve, akár egy formába rendezni - pl. számot, szívet alkotva, akkor a fotókollázs lehet az igazi megoldás.
  • Festményesítés: Egy fotón, hogy egyedivé tegyük, különböző grafikai hatásokat lehet elvégezni. Átalakítható olajfestménnyé, akvarellé, ceruzarajzzá, stb.
  • Szófelhők: Ha van pár tucat szó, amely nagyon jellemző Önre és családjára, akkor azok akár szabad, akár kötött - pl. szív - formába rendezhetők.
  • Betűképek: Ha hosszabb szöveget szeretne egy képben megjeleníteni - pl. egy könyv részletét, idézeteket egy szerzőtől -, tökéletes választás lehet a betűkép. Ezzel a módszerrel a szöveg egy alapfotót fog megjeleníteni.
  • Fotóretusálások: Ha Ön már kiválasztotta azt a bizonyos fotót, amit szeretne nyomtatva megjeleníteni, de valami zavarja rajta, vagy rosszak a színei, akkor is hívjopn bátran, szívesen segítek.

A fentiekből további mintákat talál másik weboldalamon, a www.kepvarazslat.hu-n. Ha bővebb információra van szüksége, vagy rendelést szeretne leadni, keressen nyugodtan telefonon, vagy emailben.

rizspapír KÉP, VÁSZON FALIÓRA...

Kapcsolat

Bármilyen kérdése volna, keressen meg nyugodtan személyesen telefonon, e-mailben, szívesen segítek, adok tanácsot.

Hajdú Ervin Ottó
Digitális festő, számítógépes grafikus egyéni vállalkozó
Hívjon most! +36 70 978 60 48 
E-mail: info@mozaikkep.hu, mozaikkep.hu@gmail.com

Levelezési cím: H-6800 Hódmezővásárhely, Püspök utca 12.
Adószám: 45821190-1-26

Megrendelőim visszajelzései >>> Kattintson a képre!

Visszajelzések, szállítási helyek