Egyedi képes ajándékok

Rizspapír nyomat, keretbe feszítve

Japán rizspapírra nyomtatott képek

Ha Ön egy igazán egyedi, Magyarországon is újdonságnak számító képes ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, akkor a japán rizspapír nyomat Önre vár!
Nem kell mást tennie, mint elküldeni a kiválasztott fényképet, és én kinyomtatom erre a speciális anyagra, majd loft keretbe teszem azt. Ekkor a nyomat dobszerűen feszülni fog. Ha a kép mögé fényforrást, pl. gyertyát tesz, vagy a nappali fény útjába egy ablakba helyezi, látszani fognak a papír rostjai, igazán természetes hatást kölcsönözve a képnek, autentikus távolkeleti sítlusban.

A rizspapír képek két méretben állnak rendelkezésre:
30x20 cm-es méretben: 15.000 Ft/db
21x15 cm-es méretben: 12.000 Ft/db

3 db-tól 10% kedvezménnyel!

Rizspapír nyomatok

Vászonkép falióraVászonkép falióra

Vászonkép és falióra, két funkció egyben! Egyedi és újszerű ez a 30x30-as méretben készülő óra, melynél az Ön által küldött fotót először művészvászonra nyomtatom ki, majd vakrámára feszítem. A kép quartz óraszerkezettel van ellátva.
A számlap betűtípusa szabadon változtatható, a nyomtatás előtt látványtervet küldök Önnek.

Ár: Érdeklődjön!
Több azonos darab rendelése esetén kedvezmény!

Falinaptárak

2023-as falinaptár

Évről-évre kedvelt karácsonyi ajándék, kivált szülók és nagyszülők részére az A/3-as és A/4-es falinaptár
Az általam készített naptárak megjelenítik a névnapokat, sőt, igény esetén - külön díj - ellenében lehetőség van a családi ünnepek kiemelésre a dátum bekarikázásával.
A naptárak 12 hónap + 1 fedlap formában készülnek, fém spirállal, akasztóval ellátva.

A/3-as méretben: Érdeklődjön!
A/4-esben: Érdeklődjön!

Már 2 db-tól kedvezménnyel, több darabos rendelés esetén nagy engedmények! Az ár 1 oldal/1 fotó kivitelre vonatkozik.

Rendelés leadása

Rendeléseket emialben vagy telefonon is fogadok, erre a linkre kattintva érheti el a kapcsolat oldalt. De üzenhet ezen honlap "Kérdése van? Tegyel fel bátran!" dobozán keresztül is (asztali gépeken a képernyő jobb oldalán található, míg telefonon lejjebb görgetve az oldal végefelé.)

Szállítás, fizetési mód, határidők

  • A fenti árak nem tartalmazzák a szállítás költségét!
  • Fizetni lehet utánvéttel, vagy a grafikai tervek elfogadása után előreutalással.
  • Vászon faliórát és rizspapír képeket a készlet erejéig tudok biztosítani.

Grafikai lehetőségek a mozaikképen túl

Bár e honlapon a mozaikkép készítéssel foglalkozom, de szívesen segítek más grafikai megoldások elkészítésében is.

  • Fotómontázsok: Ha két-három képből szeretne egyet készíteni, akár az Ön saját ötletét elkészítve, akár a már meglévő mintáimba szerkesztve a fotókat.
  • Kollázsok: Ha pár tucat fotója van, és ezeket szeretné viszont látni egy alkotásban, akár 'csak úgy' rendszertelenül elhelyezve, akár egy formába rendezni - pl. számot, szívet alkotva.
  • Szófelhők: Ha van pár tucat szó, amely nagyon jellemző Önre és családjára, akkor azok egy szabad, vagy kötött formába - pl. szív - rendezhetők.
  • Betűképek: Ha hosszabb szöveget szeretne egy képben megjeleníteni - pl. egy könyv részletét, idézeteket egy szerzőtől -, tökéletes választás lehet a betűkép. Ezzel a módszerrel a szöveg egy alapfotót fog megjeleníteni.
  • Fotóretusálások: Ha Ön már kiválasztotta azt a bizonyos fotót, amit szeretne nyomtatva megjeleníteni, de valami zavarja rajta, vagy rosszak a színei, akkor is hívjopn bátran, szívesen segítek.

A fentiekből pár mintát talál másik weboldalamon, a www.fotomontazs.hu-n. Ha bővebb információra van szüksége, vagy rendelést szeretne leadni, keressen nyugodtan telefonon, vagy emailben.