Egyedi képes ajándékok

2020. novemberi ajánlat, az aktuális árakról érdeklődjön személyesen!

Rizspapír nyomat, keretbe feszítve

Japán rizspapírra nyomtatott képek

Ha Ön egy igazán egyedi, Magyarországon is újdonságnak számító képes ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, akkor a japán rizspapír nyomat Önre vár!
Nem kell mást tennie, mint elküldeni a kiválasztott fényképet, és én kinyomtatom erre a speciális anyagra, majd loft keretbe teszem azt. Ekkor a nyomat dobszerűen feszülni fog. Ha a kép mögé fényforrást, pl. gyertyát tesz, vagy a nappali fény útjába egy ablakba helyezi, látszani fognak a papír rostjai, igazán természetes hatást kölcsönözve a képnek, autentikus távolkeleti sítlusban.

A rizspapír képek két méretben állnak rendelkezésre:
30x20 cm-es méretben: 11.700 Ft/db
21x15 cm-es méretben: 8.400 Ft/db

3 db-tól 10% kedvezménnyel!

Rizspapír nyomatok

Vászonkép falióraVászonkép falióra

Vászonkép és falióra, két funkció egyben! Egyedi és újszerű ez a 30x30-as méretben készülő óra, melynél az Ön által küldött fotót először művészvászonra nyomtatom ki, majd vakrámára feszítem. A kép quartz óraszerkezettel van ellátva.
A számlap betűtípusa szabadon változtatható, a nyomtatás előtt látványtervet küldök Önnek.

Ár: 6.200 Ft/db
Több azonos darab rendelése esetén kedvezmény!

Falinaptárak

2021-es falinaptár

Évről-évre kedvelt karácsonyi ajándék, kivált szülók és nagyszülők részére az A/3-as és A/4-es falinaptár
Az általam készített naptárak megjelenítik a névnapokat, sőt, igény esetén - külön díj - ellenében lehetőség van a családi ünnepek kiemelésre a dátum bekarikázásával.
A naptárak 12 hónap + 1 fedlap formában készülnek, fém spirállal, akasztóval ellátva.

A/3-as méretben: 4.500 Ft
A/4-esben: 3.333 Ft

Már 2 db-tól kedvezménnyel, több darabos rendelés esetén nagy engedmények! Az ár 1 oldal/1 fotó kivitelre vonatkozik.

Rendelés leadása

Rendeléseket emialben vagy telefonon is fogadok, erre a linkre kattintva érheti el a kapcsolat oldalt. De üzenhet ezen honlap "Kérdése van? Tegyel fel bátran!" dobozán keresztül is (asztali gépeken a képernyő jobb oldalán található, míg telefonon lejjebb görgetve az oldal végefelé.)

Szállítás, fizetési mód, határidők

  • A fenti termékek esetében a szállítási és csomagolási díj egységesen 2.000 Ft megrendelésenként.
  • Fizetni lehet utánvéttel, vagy a grafikai tervek elfogadása után előreutalással.
  • A december 11-ig leadott megrendelések a fenti árakon tudom teljesíteni, utána 25% felárral. Karácsonyi szállításokkal kapcsolatban december 14-ig fogadok megrendeléseket, utána kizárólag telefonos egyeztetéssel.
  • Vászon faliórát és rizspapír képeket a készlet erejéig tudok biztosítani.

Grafikai lehetőségek a mozaikképen túl

Bár e honlapon a mozaikkép készítéssel foglalkozom, de szívesen segítek más grafikai megoldások elkészítésében is.

  • Fotómontázsok: Ha két-három képből szeretne egyet készíteni, akár az Ön saját ötletét elkészítve, akár a már meglévő mintáimba szerkesztve a fotókat.
  • Kollázsok: Ha pár tucat fotója van, és ezeket szeretné viszont látni egy alkotásban, akár 'csak úgy' rendszertelenül elhelyezve, akár egy formába rendezni - pl. számot, szívet alkotva.
  • Szófelhők: Ha van pár tucat szó, amely nagyon jellemző Önre és családjára, akkor azok egy szabad, vagy kötött formába - pl. szív - rendezhetők.
  • Betűképek: Ha hosszabb szöveget szeretne egy képben megjeleníteni - pl. egy könyv részletét, idézeteket egy szerzőtől -, tökéletes választás lehet a betűkép. Ezzel a módszerrel a szöveg egy alapfotót fog megjeleníteni.
  • Fotóretusálások: Ha Ön már kiválasztotta azt a bizonyos fotót, amit szeretne nyomtatva megjeleníteni, de valami zavarja rajta, vagy rosszak a színei, akkor is hívjopn bátran, szívesen segítek.

A fentiekből pár mintát talál másik weboldalamon, a www.fotomontazs.hu-n. Ha bővebb információra van szüksége, vagy rendelést szeretne leadni, keressen nyugodtan telefonon, vagy emailben.